نمیدونم تو ایران بلوبری هست یا نه! یه نوع میوه از خانواده بری ها هستش مثل توت فرنگی. اما این میوه مخصوص امریکای شمالی هستش. بجای بلوبری میتونید از توت فرنگی یا میوهای مشابه استفاده کنید. 
مواد لازم: 
تخم مرغ   ۱ عدد
شکر   ۲/۳ پیمانه
ارد     ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر  ۲ قاشق مرباخوری
دارچین    ۱/۲ قاشق مرباخوری
نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر  ۱/۳ پیمانه
کره آب شده   ۳ قاشق غذاخوری
وانیل   ۱ قاشق چایخوری
بلوبری تازه   ۱ پیمانه
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
اول از همه فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و یک قالب مستطیلی یا مربع تخت رو چرب کنید. تخم مرغ رو کاملا بزنید و بعد شکر رو به تدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید. تو یه ظرف دیگه ارد+ بکینگ پودر+ دارچین + نمک رو مخلوط کنید.
بعد مواد ارد رو آرام به مایه تخم مرغ اضافه کنید یکم مواد اردی و یکم شیر همینطور تا مواد تموم بشن. بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید. وانیل و کره را در این مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم. بلوبری ها رو با یه قاشق ارد مخلوط میکنیم و به مایه اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا مخلوط بشن. بعد داخل قالب میریزیم و روش ۲ قاشق شکری رو که آماده کرده بودیم میریزیم. و به مدت نیم ساعت در فر میپزیم. این کیک زیاد پف نمیکنه و تقریبا مثل پای میشه. طعمش محشره!
اینجا یه لینک میزارم واسه اونهای که نمیدونن بلوبری چیه که میتونید بیشتر در مورد این میوه بخونید عکسش هم هست
نسیم