مواد لازم : 

*گوشت بدون استخوان 
*سبزی ( تره – جعفری كمی اسفناج – شنبلیله ) 
*پیاز 
*لوبیا قرمز 
*لیمو امانی 
*گرد لیمو 
*روغن 
*نمك و فلفل 
*ادویه
 

طرز تهیه: 
لوبیا را از شب قبل شسته و خیس كنید . 
سبزی را شسته و كاملأ خشك كرده و آن را خرد نمائید . 
سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ كردن باعث می شود كه خورشت شما تیره تر شود . 
لوبیا را در آبكش بریزید و بگذارید كه آب آن برود و در كمی روغن تفت دهید . 
گوشت را به قطعات سه×سه سانتیمتری خرد نمائید . 
پیاز را خلال و تفت دهید تا طلایی شود ، سپس گوشت را به آن اضافه كنید و تفـت دهید تا اینكه آب گوشت كشیده شود . 
گوشت – پیاز – لوبیا – سبزی و ادویه را در ظرفی مناسب ریخته و شش پیمانه آب روی آن بریزید . 
خورشت باید با حرارت ملایم پخته شود . 
زمانی كه گوشت نیمه پز شد لیموعمانی را سوراخ كرده وبه خورشت اضافه كنید . 
در اواخر پخت نمك – فلفل – گرد لیمو را اضافه كنید . ( گرد لیمو در صورت نیاز اضافه شود ).