مواد لازم  :

ژامبون مرغ 500 گرم
ژامبون گوشت 500 گرم
زیتون 80 گرم
سالاد الویه 200 گرم
كاهو 150 گرم
گوجه‌فرنگی دو عدد
خیارشور سه عدد
فلفل‌دلمه‌ای یك عدد
هویج آب‌پز دو عدد



 

jambon_400

طرز تهیه :

ابتدا یك سینی گرد یا مستطیل را انتخاب كرده و الویه را به صورت گرد یعنی دایره مانند وسط سینی قرار داده، دور سالاد را با فلفل‌دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی تزئین می‌كنیم سپس كالباس را به صورت قیف لوله كرده، دور سینی می‌چینیم. سعی كنید یك ردیف ژامبون گوشت چیده، ردیف بعد، ژامبون مرغ را قرار ‌دهید. این كار را ادامه داده تا به قسمت الویه ریخته شده درون سینی برسیم.

زیر ژامبون‌ها را با كاهو پر می‌كنیم. برای تزئین بیشتر می‌توانید از خیارشور گوجه‌فرنگی، زیتون و هویج پخته استفاده كنید.