مواد لازم :

روغن زیتون

مقداری 
خمیر شماره 1 
به اندازه دستور 
پیاز 
1 عدد 
نمک و فلفل 
به میزان لازم 
گوجه فرنگی تزئینی 
150 گرم 
قارچ 
100 گرم 
گوشت چرخ کرده 
200 گرم 
ژامبون 
100 گرم 
سوسیس 
100 گرم 
فیله ساردین 
4 عدد 
فلفل دلمه ای سبز 
1 عدد 
سس ریحان 
مقداری 
ارگانوا 
1 قاشق چایخوری 
پنیر فیلا فیلا رنده شده 
350 گرم 




طرز تهیه : 

خمیر شماره 1 را تهیه می کنیم . پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می دهیم تا رنگ آن شفاف شود . گوشت چرخ کرده را به آن ا ضافه کرده ، تف می دهیم تا آب گوشت کشیده شود . سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می گذاریم تا سرد شود . گوجه فرنگی ها کرده ، قارچ ژامبون ، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می کنیم . 

سه عدد ظرف گرد به قطر 25 سانتی متر انتخاب مرده ، کف ظرف را با روغن مایع چرب می کنیم ، خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرفها پهن می کنیم . با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می مالیم . سپس مخلوط گوشت و پیاز ، قارچ ، ژامبون ، سوسیس ، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمهای را روی گوشت قرار می دهیم . گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می پاشیم . 

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم م یکنیم . ظرف پیتزا را ابتدا به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم